БУТИ ЛІДЕРОМ СВОГО ЖИТТЯ: ЧОМУ ЦЕ ВАЖЛИВО ДЛЯ РОЗВИТКУ ЗДОРОВОЇ ОСОБИСТОСТІ

28 травня 2024 року відбувся заключний захід в рамках реалізації PROactive week «Маркетинг і промоція  для здорової економіки» за проєктом Жан Моне «Health Economy and Policy: European Values for Ukraine».

Цього разу Аліна Познанська - директорка координаційного центру національної програми «ВідНОВА», тренерка з проєктного дизайну та розвитку команд, фасилітаторка, менторка громад, співвласниця бренду Poznanski, голова ГО «Місто Активних Громадян» - поділилася своїм багаторічним досвідом щодо розвитку особистості на лідерських навичок.

Під час зустрічі Аліна розповіла про ключові принципи лідерства, описала основні стереотипи щодо лідерів та лідерства, разом із учасниками визначила ключові навички лідера, продемонструвала важливість їх розвитку у кожної особистості та надала практичні поради для тих, хто прагне розпочати свій шлях до особистого успіху. Ці та інші питання, яких спікерка торкнулася під час бесіди з учасниками, викликали у останніх жвавий інтерес та захоплення. Цей захід став джерелом натхнення та мотивації для всіх учасників. 

Під час обговорення було також звернено увагу на глобальні маркетингові тренди, що суттєво впливають на розвиток лідерства. Сучасні лідери повинні враховувати вплив технологій, таких як штучний інтелект, автоматизація та великі дані, які змінюють підходи до управління командами та взаємодії з клієнтами. Особливу увагу було приділено розвитку персоналізованих маркетингових стратегій, що базуються на глибокому розумінні потреб споживачів, та тренду на етичність і прозорість бізнесу, які набувають популярності у світовому масштабі. Також Аліна поділилася досвідом того, як глобальні тренди можна ефективно використовувати для формування сильних лідерських позицій у бізнесі та громадських ініціативах.

Вітаємо усіх учасників із успішним проведенням заходу та сподіваємося на подальшу співпрацю у розвитку лідерських якостей та громадських ініціатив в Україні.

Запис зустрічі можете переглянути на You Tube каналі проєкту вже незабаром. Слідкуйте за оголошеннями у соціальних мережах. Всім учасникам зустрічі будуть видані сертифікати.

Нагадаємо, що проєкт Модуль Жана Моне «Healthy economy and policy: European values for Ukraine»  (101047530 - ERASMUS-JMO-2021-HEI-TCH-RSCH), який реалізується викладачами кафедри маркетингу Сумського державного університету - Людмилою САГЕР, Наталією  ЛЕТУНОВСЬКОЮ та Анною РОСОХАТОЮ, спрямований на популяризацію європейських цінностей та розвиток здорової економіки та політики в Україні.