НА СТАЖУВАННЯ ДО США ЗА ПРОГРАМОЮ FULBRIGHT VISITING SCHOLAR

Наталія Летуновська, доцентка кафедри маркетингу отримала грант Програми академічних обмінів імені Фулбрайта на проходження наукового стажування в Університеті штату Пенсильванія(США) восени 2024 року.

Дана програма спрямована на обмін фахівцями між Україною та Сполученими Штатами Америки, всебічний розвиток освіти на науки.

Наукове дослідження Наталії, яке проводитиметься в США, пов’язане із використанням технологій штучного інтелекту в сфері формування обізнаності населення про здорове харчування, стимулювання свідомої споживчої поведінки та залученості громадськості до маркетингових активностей компаній у сфері громадського харчування та виробництва здорових продуктів.

У рамках цього дослідницького проєкту Наталія має на меті з’ясувати явні та приховані стимули, які впливають на людей при виборі продуктів харчування, зокрема в категорії «хелсі» та визначити маркетингові інструменти, які є найбільш дієвими для подальшого просування ідеї розвитку здорової особистості в Україні, яка починається з «внутрішнього» себе, а саме з того, що ми споживаємо.

Вітаємо Наталію та бажаємо реалізації наукових планів та незабутньої подорожі до країни стажування!