НАВЧАЄМО КОЛЕГ З ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

З 18 по 24 квітня Центром розвитку кадрового потенціалу була реалізована програма підвищення кваліфікації «Управління закладом професійно-технічної освіти: складові успіху». В межах програми доцентом кафедри маркетингу Марією Мінченко були реалізовані тренінгові зустрічі за тематикою «Використання маркетингових технологій для просування освітніх та додаткових платних послуг у навчальному закладі».

Учасники успішно оволоділи новими методами та стратегіями маркетингу, які допоможуть їм ефективно просувати освітні та додаткові платні послуги в своїх навчальних закладах. Під час тренінгу учасники вивчили такі технології, як інтернет-маркетинг, соціальні медіа, email-маркетинг, креативність у просуванні тощо.

Вони також дізналися, як розробляти та використовувати сучасні маркетингові інструменти, які будуть в нагоді при демонстрації освітніх та додаткових платних послуг у навчальному закладі.

Учасники тренінгу високо оцінили інтерактивний формат та практичну спрямованість, що дозволило їм застосовувати набуті знання в роботі.