ЗДОРОВА ПОВЕДІНКА ЛЮДИНИ І КОЛИ ЕМОЦІЇ ЗАШКАЛЮЮТЬ ПІД ЧАС ТРАВМИ

Викладачі кафедри Алла БОНДАРЕНКО та Анна РОСОХАТА продовжують не лише самі доносити цінності Європейського Союзу до слухачів курсів в Україні, а й застосовують для цього методи практико-орієнтовного навчання.  

Так, 19 лютого була проведена відкрита лекція-тренінг від кандидата економічних наук, практикуючого психолога, коуча Trauma Care Company (Нідерланди) Світлани Синяговської на тему: «Здорова поведінка людини і коли емоції зашкалюють під час травми».

Даний вебінар був проведений в рамках двох дисциплін:  «Взаємозв'язки з клієнтами» для магістрів-маркетологів 1 курсу та «Маркетинг промислового підприємства» для бакалаврів 3 курсу.

Під час тренінгу присутні дізнались про психологічне підґрунтя поведінки людей та споживачів під час стресових подій. В рамках заходу був цікаво представлений матеріал, ґрунтовно розкриті види травматичної поведінки людей, реакції, що виникають в психіці і тілі, а також розкриті особливості поведінки українців після травматичних подій в країні останніх років. Спікером були наведені декілька цікавих кейсових ситуацій, де присутні визначались із очікуваними та неочікуваними реакціями та поведінкою людей.

В цілому захід був спрямований у більшій мірі на розкриття проблематики становлення здорового суспільства та кожної окремої особистості. Не зупиняємось на цьому і продовжуємо далі розкривати важливі цінності ЄС для України та їх аспекти.