ЗАХИСТИ ДИПЛОМНИХ РОБІТ МАГІСТРІВ

Кінець року - це час, коли підводяться підсумки роботи…

Невгамовні маркетологи 18-20 грудня 2023 року провели захисти кваліфікаційних робіт студентів освітнього рівня «Магістр» денної та заочної форм навчання.

Здобувачі презентували свої дослідження в онлайн-форматі, демонструючи широкий спектр інноваційних підходів до вирішення актуальних маркетингових проблем. 

Дослідження в рамках кваліфікаційних робіт проводились на актуальні для сьогодення теми: нейромаркетинг, SEO-оптимізація, марктенгові інструменти промоції електронної торгівлі, SMM, блогінг тощо.

Цього року, вперше, захисти відбулись на базі філії кафедри, на підприємстві ТОВ "ТЕХНОХІМ". Кваліфікаційні роботи студентів Скубко Олександра ("Маркетинг у соціальних мережах як інструмент ефективності та конкуретноспроможності сучасного бізнесу в цифровому середовищі") та Хорунжего Артура ("Маркетингові стратегії соціально-відповідальних кампаній: аналіз та шляхи удосконалення") були присвячені дослідженню прикладних аспектів функціонування підприємства.

До роботи у складі екзаменаційної комісії був залучений директор підприємства ТОВ «ТЕХНОХІМ», д.е.н., професор Олег ОЛЕФІРЕНКО. Комісія відзначила високий рівень підготовки студентів та їх глибоке розуміння ключових аспектів досліджень.

Колектив кафедри маркетингу вітає студентів-магістрів з успішним захистом. Щиро бажаємо творчих та наукових успіхів, приголомшливих можливостей і чудових ідей, подальшого розвитку та зростання як професійних спеціалістів!