Як це – запустити стартап в Україні?

Цікаве та живе спілкування отримали студенти під час зустрічі з Юрієм Андрієнко, директором з продажів SoMo, резидентом UNIT.city 26 жовтня 2020 р. в рамках вивчення дисциплін «Основи маркетингової діяльності», «Маркетингові комунікації», «Маркетингова логістика». Юрій поділився зі студентами  основними відмінностями закордонного та вітчизняного підходів до реалізації стартапів, відзначивши, що закордонний підхід не працює в Україні, розповів про окремі аспекти реалізації стартапів у вітчизняній практиці, відзначив найбільш успішні сучасні проекти України, назвав основні причини неуспішності стартапів та ключові бар’єри на шляху їх запуску та просування.

Юрій відзначив, що одним із ключових аспектів для запуску та просування стартапу є людський фактор та наявність у майбутніх спеціалістів soft skills, серед яких комунікаційні навички, здатність працювати в команді, постійне навчання та аналіз трендів.

А для бажаючих розвиватися порекомендував для прочитання «Вчитися говорити «ні», «Секрети успішних переговорів», «Менеджмент в стилі Manchester United».

Дякуємо Юрію Андрієнко за цікаву зустріч та сподіваємося на подальшу співпрацю!