ПОЧАТОК СТАЖУВАННЯ НА БАЗІ ЖЕШУВСЬКОГО ТЕХНОЛОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ

Старший викладач кафедри маркетингу, кандидат економічних наук, докторант Анна РОСОХАТА розпочала наукове дослідження на базі Жешувського технологічного університету  (Ряшівська політехніка ім. Ігнатія Лукасевича) в Польщі.

Стажування триватиме від 22 квітня до 16 червня 2024 року. Дане дослідження стало можливим завдяки Вишеградській програмі стипендій, яка пропонує підтримку індивідуальних короткотермінових поїздок для вчених, викладачів і дослідників країн Вишеградської четвірки (Чехії, Угорщини, Польщі чи Словаччини) у інших країнах цієї групи, які не є їхніми громадянами. І у 2024 році також отримали право подавати свої заявки громадяни України у якості пілотного проекту.

Анна РОСОХАТА стала однією із представниць України в  цьому пілотному проекті. Темою наукового візиту є "Маркетингове дослідження поведінки споживачів у системі поводження з відходами". Дослідницький проект має намір отримати більше інформації про поведінку споживачів щодо поводження з відходами на теренах Польщі та України. Орієнтуємось на плідні результати дослідження.

Окрема подяка Юрію БІЛАНУ за посередництво та підтримку.