ІНІЦІАТИВИ ФОРМУВАННЯ ЗЕЛЕНИХ КАМПУСІВ: КРАЩІ ПРАКТИКИ УНІВЕРСИТЕТІВ ЄВРОПЕЙСЬКОГО СОЮЗУ

25 травня 2023 року, в рамках реалізації проєкту «Green Campus Strategies: EU Experience for Ukrainian Universities»  2022-2025, 101085427 — GCAM — ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH та інтенсивного курсу «Політика згуртованості ЄС: стратегії зеленого кампусу для сталого розвитку», було проведено вебінар, присвячений ініціативам формування зелених кампусів.

На он-лайн лекції-дискусії були присутні більше 100 слухачів, студенти-бакалаври та аспіранти спеціальностей «Маркетинг», «Менеджмент», «Економіка, «Фінанси» Сумського державного університету, Полтавського університету економіки і торгівлі, Національного університету «Чернігівська політехніка».

Спікери д.е.н., професор Тетяна ВАСИЛЬЄВА та д.е.н., професор Олена ЧИГРИН розповіли про цілі та принципи формування зелених кампусів, їх роль у пом’якшенні змін клімату, сучасні практики організації зелених кампусів.

Під час лекції студенти та аспіранти кафедри фінансових технологій і підприємництва також розповіли про своїй досвід перебування у закордонних університетах Португалії, Великобританії, Латвії, Італії та Іспанії.

Посилання на проведений захід від інших ВНЗ:

НУ "Чернігівська Політехніка";

Полтавський університет економіки та торгівлі.