НОВИЙ ДОСВІД ТА НЕЗАБУТНІ ВРАЖЕННЯ ВІД СТАЖУВАННЯ В УНІВЕРСИТЕТІ М. ЛІВЕРПУЛЬ

Влітку впродовж шести тижнів завідувач кафедри маркетингу Олексій ЛЮЛЬОВ, доцентка Наталія ЛЕТУНОВСЬКА та старша викладачка Анна РОСОХАТА проходили наукове стажування в Ліверпульському університеті (один з кращих ЗВО Великої Британії, входить до ТОП-100 університетів світу згідно міжнародних рейтингів).

Викладачі відвідали ряд тренінгів від колег з Ліверпульського університету, а також інших залучених науковців. Їх ознайомили з сучасним устаткуванням університету, зокрема VR лабораторією з низкою проєктів поведінкового спрямування, лабораторією дослідження харчової поведінки людини, медичним центром Walton, що спеціалізується на лікуванні хронічного болю.

Викладачі мали можливість поділитись власними напрацюваннями, долучились до участі в круглих столах та групових дискусіях з питань диджиталізації та цифрової трансформації України.

Плани щодо подальшої колаборації були презентовані на науковій конференції 16-17 серпня, яку відвідав ректор Сумського державного університету Василь КАРПУША, начальник управління міжнародного співробітництва Костянтин КИРИЧЕНКО, заступниця начальника управління міжнародного співробітництва Тетяна МАЙБОРОДА.

У спільних із колегами з Ліверпульського університету презентаціях було зосереджено увагу на перспективах використання сучасних технологій для досягнення цілей сталого розвитку з урахуванням зміни споживчої поведінки, а також інноваційного обладнання для впровадження в діяльність новоствореної поведінкової лабораторії Сумського державного університету.