ЩО МИ ЗНАЄМО ПРО ЄВРОПЕЙСЬКУ ПОЛІТИКУ ЗГУРТОВАНОСТІ?

На початку лютого 2021 р. в рамках реалізації проекту Жана Моне (620232-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE) «EU Carbon-free economy: best practices for Ukraine» доцентом кафедри маркетингу Оленою Чигрин було проведено лекцію для студентів маркетологів  «Що ми знаємо про європейську політику згуртованості?»

Політика згуртованості Європейського Союзу зацікавила всіх, адже така ідеологія розуміння економічних процесів є дійсно дієвою. В рамках даної тематики розглянуто мету, головні завдання та етапи її реалізації. 

Дискусія розгорнулася в рамках питання «Ресурсне забезпечення для подолання розривів в розвитку між різними європейськими регіонами, відповідно до принципу солідарності». А це означає, що наших студентів цей напрямок дуже цікавить.

Також обговорювались базові принципи сприяння економічному розвитку, зменшенню безробіття, збереження довкілля, поліпшенню конкурентоспроможності національних територій та Європейського Союзу в цілому.

Проведення таких лекцій-дискурсів для студентів є вже доброю традицією оскільки кафедра маркетингу ННІ БіЕМ продовжує реалізовувати два проєкти Жана Моне.