НАВЧАТИСЯ ЧЕСНО – УСПІХ У МАЙБУТНІЙ ПРОФЕСІЇ

Доцент кафедри маркетингу Артем Артюхов прийняв участь у проекті для старшокласників «Обираю моє майбутнє» з виступом «Питання доброчесності: хочу навчатися чесно». Артем розповів про чесноти академічної доброчесності, чому необхідно брати на себе відповідальну місію інформатора, викривача порушень доброчесності, яку шкоду може принести плагіат в навчанні.

У своєму виступі Артемз азначив:

«Доброчесність – це дотримання під час навчання шести фундаментальних цінностей: чесності, довіри, поваги, справедливості, відповідальності та мужності. Молода людина, яка стає на доброчесний шлях, має усвідомити, що він важкий. Зі всіх боків, навіть від друзів, можуть лунати заклики спростити своє навчання за рахунок шахрайства. Навчатись чесно значно складніше, ніж здобувати оцінки, порушуючи правила.

Та результат чесного навчання Вам сподобається, бо чесне навчання – успіх у майбутній професії. Ви маєте зрозуміти, що доброчесність – це життєва необхідність, а не данина моди та просто красиве слово. Одного разу ставши на шлях доброчесності, маємо рухатись з ним завжди. Побудова успішної кар’єри на основі диплома, за яким не стоять знання та уміння, неможлива. Кожного дня ми маємо удосконалюватись, а порушення доброчесності одразу відкидають нас на декілька кроків назад. Надолужити згаяне у такому разі стає дуже важко».