НЕВГАМОВНІ СТУДЕНТИ-МАРКЕТОЛОГИ ПРИЙНЯЛИ УЧАСТЬ В МІЖНАРОДНОМУ ФЕСТИВАЛІ РЕКЛАМИ!

На цей раз студенти практично всіх курсів спеціальності «Маркетинг» прийняли участь у Міжнародному фестивалі реклами «Реклама-Фест», що був організований Одеським національним економічним університетом. Під час підготовки до цього конкурсу наші маркетологи створювали логотипи, листівки, плакати, запрошення, флаери та інші види друкованої реклами, а також створювали відео-рекламу. Всього від СумДУ на конкурс було представлено 17 робіт від 13 студентів 1-6 курсів. Але найбільш захопливою ця подія стала для 1 курсу, де вони поділись своїми враженнями: «Нещодавно відбувся V-й «Реклама-Фест 2020» і ми спробували проявити свої здібності у цьому конкурсі. Ми, як маркетологи-початківці, вирішили взяти участь у першому для нас конкурсі реклами». Вероніка Казимірова, студентка групи МК-01 говорить: «Це був класний досвід, ми побачили роботи багатьох людей і зрозуміли, що нам потрібно ще удосконалювати свої вміння і працювати, але взагалі вся атмосфера була нереальна, всі підтримували один одного, було багато майстер класів, конкурсів, судді були справедливими.

Хоча ми не змогли отримати перемогу, ми отримали набагато цінніше - досвід. Також дуже гарні ведучі, які не давали нам нудьгувати, і доповнювали все своїми жартами. Сподіваємося, що в наступному році ми зможемо взяти участь у цьому конкурсі, але вже не в онлайн форматі!!»
Невгамовність маркетологів перевершила всі очікування! Тож нехай для першокурсників цей досвід буде першою сходинкою практичного навчання, а для студентів старших курсів – ще одним кроком до професійного визнання!