ESC ВОЛОНТЕРСТВО ПЕРШОКУРСНИЦІ

"Нещодавно я завершила моє перше esc волонтерство. Чим ми тільки не займалися: проводили уроки в школах, організовували квізи, ігри та купу інших заходів. Неочікувано, але я полюбила роботу з дітьми, хоча на початку це видавалося дуже складним.

Інша приємна частина проекту - це люди. Ми були великою, проте дружною командою з 8 країн.Купа годин, проведених за розмовами про наші культури, історію та просто про життя, зробили нас настільки близькими, що в останній день було неймовірно сумно прощатися і неможливо зупинити сльози.

Для мене цей проект про новизну та відкриття: кожного дня я дізнавалася цікаві факти про життя в Європі, вивчення мов та спілкування з людьми, які мають інший досвід.

Я навіть дуже змінилася як людина, бо постійно стикалася з викликами. Наприклад, перший тиждень спілкування виключно англійською був неймовірно складним та стресовим Проте, зараз я почуваюся комфортно говорячи на іншій мові, хоч і досі роблю купу помилок. 
Також тут я вперше виступала перед великою аудиторією, на щастя, мене підтримала моя команда та навіть дівчинка з Польщі.

Без сумніву, це найкраще рішення в моєму житті, безцінний досвід та теплі спогади. Безмежно вдячна всім людям, з якими я провела цей місяць і ще більше вдячна @ngo_stella_ за те, що дали мені можливість бути тут та @biemsumdu за якісну освіту в будь-який час" - ділиться спогадами студентка першого курсу Ліза Щегельська.