НЕВГАМОВНА КАТЕРИНА ШЕВЧЕНКО У "КНИЗІ РЕКОРДІВ ОСВІТИ СУМЩИНИ-2023"

#Невгамовна Катерина ШЕВЧЕНКО, студентка-маркетолог 4 курсу занесена до «Книги рекордів освіти Сумщини» (щороку лише 5 осіб заносяться до неї за особливі досягнення у всеукраїнських та міжнародних конкурсах, турнірах тощо).

Вітаємо Катерину із заслуженим визнанням, бажаємо творчого натхнення на нові успіхи!

Катерина має високі результати в навчальній та науковій діяльності, зокрема диплом I ступеня за підсумками І етапу Всеукраїнського  конкурсу студентських наукових робіт (2021 р.), диплом І ступеню Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт (2023 р.).  

Разом з науковим керівником Оленою Чигрин студентка виконує науково-дослідну роботу «Інноваційні трансформації в енергетиці для сталого розвитку та національної безпеки: smart-технології та екологічна відповідальність». Проводила систематизацію аналітичних даних для дослідження  тенденцій розвитку енергетичної галузі національної економіки в умовах глобальних та локальних безпекових викликів при переході до кліматично нейтральної економіки, займалась формуванням бази аналітичних індикаторів для дослідження ризиків та загроз оптимізації дисбалансів виробництва, розподілу та транспортування енергетичних ресурсів.