КОЛЕКТИВНА РОБОТА ТА РЕЗУЛЬТАТ: ДОСЛІДЖЕННЯ СФЕРИ ЗДОРОВ’Я В НОВОМУ МОНОГРАФІЧНОМУ ВИДАННІ

У листопаді репозитарій Сумського державного університету поповнився новим науковим виданням – цінним доробком в сфері дослідження соціально-економічних процесів у часи пандемії COVID-19.

Це колективна монографія за авторством двох молодих учених канд. екон. наук, доцента кафедри маркетингу Летуновської Н.Є. та канд. екон. наук, доцента кафедри бухгалтерського обліку та оподаткування Височиної А.В. Видання містить результати досліджень у рамках науково-дослідних робіт «Вплив COVID-19 на трансформацію системи медико-соціального забезпечення населення: економічні, фінансово-бюджетні, інституційно-політичні детермінанти» (№0122U000781) та «Соціально-економічне відновлення після COVID-19: моделювання наслідків для макроекономічної стабільності, національної безпеки та резільєнтності громад» (№0122U000778), які фінансуються за рахунок коштів Державного бюджету України.

У підготовці цього видання взяли участь науковці з різних вітчизняних та закордонних освітніх закладів.

Дякуємо всім причетним до видання цієї праці! З монографією можна ознайомитися за посиланням: https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/90025