ПОПЕРЕДНЯ ЗУСТРІЧ У РАМКАХ ВИШЕГРАДСЬКОГО ГРАНТОВОГО ПРОЕКТУ

 23 вересня та 19 жовтня 2022 року ми провели онлайн-зустрічі з нашими партнерами #V4 в рамках проекту Visegrad+ Grant Support «Безвуглецева економіка: найкращі практики між V4 та Україною».

Головним результатом є чітке бачення того, як реалізувати Науковий онлайн-фестиваль №2 «V4-Українська співпраця зеленої енергетики до безвуглецевої економіки» на вищому рівні.

Яскраві ідеї від наших партнерів #V4 дозволили нам очікувати значного збагачення знань наших учасників і отримання нових уявлень про безвуглецевий економічний розвиток.

Науковий онлайн-фестиваль відбудеться 28-30 листопада 2022 року. Участь у ньому можуть взяти всі аспіранти або молоді науковці, які цікавляться безвуглецевим економічним розвитком, безкоштовно зареєструвавшись за посиланням: https://qrco.de/dom4u

Не втратьте шанс підвищити свою обізнаність про безвуглецеву економіку та розширити міжнародну наукову мережу!

Висловлюємо подяку Міжнародному Вишеградському фонду за підтримку!

Проект співфінансується урядами Чехії, Угорщини, Польщі та Словаччини через Вишеградські гранти Міжнародного Вишеградського фонду. Місія фонду полягає в просуванні ідей сталого регіонального співробітництва в Центральній Європі.

#VisegradFund #Visegrad #СпіймайХвилюЗмін #sumdu #biem_sumdu #dom4ik

Детальніше про проект: https://dom.biem.sumdu.edu.ua/uk/visegrad-fund