UPGRADE YOUR NEIGHBOURHOOD BRAND YOUR TOWN

Студентка спеціальності «Маркетинг» ННІ БіЕМ Корж Анна протягом місяця проходила волонтерське стажування в Греції, м. Комотіні.

Анна: "Для початку, хочу сказати, що це мій перший волонтерський досвід за кордоном. 

Вважаю це значним досягненням та чудовим досвідом!

Про проект дізналась в фейсбуці сумської організації «CEI - ЦЕНТР ЄВРОІНІЦІАТИВ». Без роздумів подала свою заявку, після чого була відібрана.

Я зробила свій внесок у покращення районів Комотіні, прибираючи пляж, ліс та покращуючи сад. В додаток до цього, у нас проходили уроки грецької, малювання, хайкінг в гори, йога на пляжі, ми тренували людей з обмеженими можливостями, грали з ними в баскетбол. 

Окрім нашої спільної діяльності ми були розділені на три групи. Кожна група мала свою конкретну мету. Я була в команді Team Media, яка вела соціальні мережі приймаючої організації. Майже кожен день з командою розроблювали стратегію просування в мережі, знімали відео, робили фото та сторітелінги. Завдяки кафедрі маркетингу, я вже мала знання в сфері SMM, тому без складнощів виконувала поставлені задачі. Мене залучили до зйомки майстер-класу з VR до дня європейських виборів. На проекті також була команда Perpato, яка працювала з людьми з обмеженими можливостями. Команда VR, яка створювала багато корисних речей за допомогою 3D-друку та досліджувала окуляри VR. Кожен з нас мав свій неповторний досвід та ділився один з одним.

Під час нашого волонтерства ми не забували про розваги та, що важливіше, міжкультурний обмін. Протягом наших міжкультурних вечорів ми намагалися дізнатися одне про одного. Настільки неймовірними та цікавими були грецькі, вірменські, українські та турецькі вечори. Ми пробували чудову кухню, танцювали національні танці, слухали національну музику та відкривали для себе культурну спадщину кожної країни.

Я твердо впевнена, що цей волонтерський проект став для кожного з нас єдиною можливістю в житті, насиченою чудовими подіями, які назавжди залишаться в пам’яті!"